Contractor Bygg AB är ett lokalägt norrländskt byggbolag med rötterna i Skellefteå men med verksamhet huvudsak i Västerbotten. Vi omsätter ca 750 Mkr och har 360 anställda. Vi bygger med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Vi växer så det knakar vilket är roligt och utvecklande. Vår vision är att vara det ledande byggföretaget i Norrland med lokalt ägande.”

 

Driftig Arbetschef

 

Sökes till Contractor Bygg i Skellefteå

 

Vi växer och utvecklar vår organisation i Skellefteå och söker nu en arbetschef som kan stötta vår VD och fortsätta utveckla vår verksamhet i Skellefteå. I dag är vi ca 150 anställda och driver ett flertal stora som små byggprojekt. Vi söker dig som med din erfarenhet och driv vill vara med på vår resa som det ledande byggbolaget som förverkligar drömmar och visioner i norra Sverige.

 

Dina arbetsuppgifter

Som arbetschef jobbar du tillsammans med vår VD med den dagliga ledningen av Contractor Bygg i Skellefteå. Du jobbar med att hitta våra nya affärer, skapar goda relationer med våra kunder och beställare samt utvecklar de tjänster som vi erbjuder. Du kommer jobba med kalkyler, bygglovsprocesser, byggledning samt ekonomisk uppföljning i form av budget och prognoser.

 

Våra mål och värderingar är centrala för vår fortsätta utveckling och för att fortsätta driva ett vinnande lag, vi tror det är viktigt att du delar vårt mål om att vara den lokala byggpartnern genom hela byggprocessen. Tillsammans med VD stöttar du också våra platschefer operativt i deras projekt. Då Contractor Bygg i Skellefteå AB är en del av en större koncern har du även möjlighet att jobba med strategiska och koncerngemensamma frågor.

 

Din kompetens

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från byggbranschen. Erfarenhet av kalkylarbete men även praktisk daglig byggledning är önskvärt. Du behöver ha intresse för att skapa nya affärer och ser möjligheter och utmaningar istället för hinder. Du ska tycka om att möta människor och hantera såväl kunder som personal. Du är professionell och jobbar strategiskt mot de mål du får. Det viktigaste är att Du som människa är nyfiken och engagerad. Kunskap om hur vår verksamhet fungerar ger vi dig!

 

Vidare upplysningar

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractorbygg.se Sista dag för ansökan är 2019-01-20

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår VD Pehr Lundström på tel:010-130 78 23

 

Du kan också lämna ditt CV till oss direkt via vår webbplats här.

Skellefteå

Besöksadress/Fakturaadress
Svedjevägen 1
931 36 Skellefteå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Umeå

Besöksadress
Norra Obbolavägen 112A
904 22 Umeå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Lycksele

Besöksadress
Lavalvägen 9
921 36 Lycksele
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Hemavan

Besöksadress
Älvstigen 2
920 66 Hemavan
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Sundsvall

Besöksadress
Regementsvägen 8
852 38 Sundsvall
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mailMedlemsinloggning

Information om cookies