Dags för nya utmaningar?

Contractor Bygg söker Arbetsledare i Skellefteå

 

Contractor är ett norrländskt, lokalägt byggbolag. Rötterna finns i Skellefteå men verksamhet bedrivs i hela Västerbotten och i Sundsvall.

 

Contractor växer så det knakar och behöver förstärkning! Vi söker efter ambitiösa arbetsledare till både byggservice och nyproduktion i Skellefteå! Att arbeta hos oss innebär att bygga med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Trots att vi växer snabbt, värnar vi om att behålla den familjära stämningen och närheten till beslut. Ett jobb på Contractor innebär högt engagemang, tillit och ett gott kamratskap.

 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som arbetsledare på Contractor innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du kan jobba med flera mindre byggserviceprojekt eller så jobbar du tillsammans med en platschef på ett större projekt. Du bidrar vid planering och leder projekten framåt, följer upp tidplaner och fördelar resurser. Du deltar vid framtagande av tidplaner och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ser till att material finns tillgängligt och har en ständig kommunikation med övriga medarbetare i projektet.

 

Kompetens och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet. Du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar, att tänka nytt och att leda. Vi tror att du en social och positiv lagspelare som gillar att driva framåt men samtidigt har bra koll på kvalitet och resultat. Du ser möjligheter och gillar problemlösning.

 

Ser vi potential i dig som medarbetare behöver du inte ha alla kunskaper när du börjar hos oss, vi hjälper dig på vägen. För rätt person finns det alltid en plats hos oss oavsett tidigare erfarenhet. Det du behöver visa är din vilja, engagemang och nyfikenhet.

 

Sista ansökningsdag 2019-08-31

 

Skicka din ansökan till ledigajobb@contractorbygg.se

 

Vid frågor kontakta Ann Karlberg 010 - 130 78 09

 

 

Lämna CV

 

Du kan också lämna ditt CV till oss direkt via vår webbplats här.

Skellefteå

Besöksadress/Fakturaadress
Svedjevägen 1
931 36 Skellefteå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Umeå

Besöksadress
Norra Obbolavägen 112A
904 22 Umeå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Lycksele

Besöksadress
Lavalvägen 9
921 36 Lycksele
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Hemavan

Besöksadress
Älvstigen 2
920 66 Hemavan
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Sundsvall

Besöksadress
Regementsvägen 8
852 38 Sundsvall
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mailMedlemsinloggning

Information om cookies