Är du sugen på nya erfarenheter?

Vill du jobba som Arbetsledare hos oss i Umeå?

 

Vi är ett lokalägt norrländskt byggbolag med rötterna i Skellefteå men med verksamhet i hela Västerbotten. Nu söker vi en arbetsledare till Contractor bygg i Umeå! Vi bygger med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Vi växer så det knakar vilket är roligt och utvecklande. Vi vill behålla det som är viktigt för oss under vår resa, den familjära stämningen, närheten i alla beslutsled, medarbetarnas höga engagemang, tillit och inte minst det goda kamratskapet.

 

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som arbetsledare hos oss innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du kan jobba med flera mindre byggserviceprojekt eller så jobbar du tillsammans med en platschef på ett större projekt. Du bidrar vid planering och leder projekten framåt, följer upp tidplaner och fördelar resurser. Du deltar vid framtagande av tidplaner och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. Du ser till att material finns tillgängligt och har en ständig kommunikation med övriga medarbetare i projektet.

 

Kompetens och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet. Du har en god organisations- och planeringsförmåga, gillar utmaningar, att tänka nytt och att leda. Vi tror att du en social och positiv lagspelare som gillar att driva framåt men samtidigt har bra koll på kvalitet och resultat. Du ser möjligheter och gillar problemlösning.

 

Ser vi potential i dig som medarbetare behöver du inte ha alla kunskaper när du börjar hos oss, vi hjälper dig på vägen. För rätt person finns det alltid en plats hos oss oavsett tidigare erfarenhet. Det du behöver visa är din vilja, engagemang och nyfikenhet.

 

 

 

Skicka din ansökan till ledigajobb@contractorbygg.se

 

Vid frågor kontakta Ann Karlberg 010 - 130 78 09

 

 

Lämna CV

 

Du kan också lämna ditt CV till oss direkt via vår webbplats här.

Skellefteå

Besöksadress/Fakturaadress
Svedjevägen 1
931 36 Skellefteå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Umeå

Besöksadress
Norra Obbolavägen 99
904 22 Umeå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Lycksele

Besöksadress
Fabriksgatan 12
921 36 Lycksele
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Hemavan

Besöksadress
Älvstigen 2
920 66 Hemavan
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail
  


Medlemsinloggning

Information om cookies