Contractor Bygg AB är ett lokalägt norrländskt byggbolag med rötterna i Skellefteå men med verksamhet huvudsak i Västerbotten. Vi omsätter ca 750 Mkr och har 360 anställda. Vi bygger med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Vi växer så det knakar vilket är roligt och utvecklande. Vår vision är att vara det ledande byggföretaget i Norrland med lokalt ägande.”

 

Engagerad Arbetsmiljösamordnare

 

Sökes till Contractor Bygg Holding AB

 

Vi växer och utvecklar vår organisation och söker därför en engagerad och driven arbetsmiljösamordnare till vår koncern. Som arbetsmiljösamordnare kommer du stötta vår produktion på alla orter i koncernen. Vi har fem byggbolag Contractor Bygg i Skellefteå, Contractor Bygg Lycksele, Contractor Bygg Hemavan, Contractor Bygg Sundsvall samt Contractor Bygg Umeå. Vi har även Jörnträhus som tillverkar småhus, Brasvärme i Norr som säljer brasvärme och bad bland annat samt vårt mark och anläggningsföretag Lindgrens Mark. I koncernen ryms också ett fastighetsbolag som förvaltar byggnader på de orter där vi är verksamma. Våra stödfunktioner som hjälper hela koncernen som ekonomi, HR, KMA och Inköp tillhör Contractor Bygg Holding AB. Vi är inne i en expansiv fas och vill förstärka vårt arbetsmiljöarbete så att vi kan fortsätta vår resa mot Norrland största byggföretag, samt bli en än mer medveten och säkerhetstänkande arbetsgivare.

 

Dina arbetsuppgifter 

Som arbetsmiljösamordnare arbetar du nära vår verksamhet när det handlar om det förebyggande och aktiva arbetet. Du bidrar till att utveckla de interna rutinerna inom det systematiska arbetsmiljöarbetet, samt säkerställer att regelverk och arbetssätt följs ute i produktionen. Du håller dig uppdaterad med lagstiftning och regelverk i ämnet, och ger oss information om viktiga förändringar. En viktig uppgift är att stötta verksamheten med att identifiera risker, lösa arbetsmiljöproblem genom att föreslå lösningar samt att utreda allvarliga incidenter på våra arbetsplatser. Arbetsmiljösamordnare hos oss på Contractor innebär att Du är en viktig del i att utbilda och informera våra medarbetare så att vi kan fortsätta ha säkra arbetsplatser och ett hållbart arbetssätt. Du är en god förebild och en ambassadör för säkra arbetsplatser har en förmåga till helhetssyn och proaktivt arbete.

 

Din kompetens

Vi söker dig med arbetsmiljöingenjörsutbildning, eller motsvarande erfarenhet eller utbildning. Du bör ha erfarenhet av kvalificerat arbetsmiljöarbete gärna från bygg och anläggningsbranschen. Vi tror att det är viktigt att du ser verksamhetens arbetsmiljöarbete ur ett helhetsperspektiv. Som person trivs du med att motivera andra och att driva dessa frågor självständigt och målmedvetet. Det är viktigt att du är en god pedagog och kommunikatör då arbetet innebär att förankra och säkerställa att arbetssätten inom arbetsmiljö förstås och efterlevs. Du har lätt för att skapa goda kontakter och har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du gillar ordning och reda och känner dig motiverad att driva vårt arbetsmiljöarbete där våra arbetsplatser ska vara säkra, hållbara och hälsosamma.

 

Vidare upplysningar

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhället i övrigt och tycker att mångfald berikar. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personligt brev till ledigajobb@contractorbygg.se. Sista dag för ansökan är 2019-01-20 

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta vår KMA ingenjör Peter Gyllenberg på tel: 010-130 78 55.

 

Du kan också lämna ditt CV till oss direkt via vår webbplats här.

Skellefteå

Besöksadress/Fakturaadress
Svedjevägen 1
931 36 Skellefteå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Umeå

Besöksadress
Norra Obbolavägen 99
904 22 Umeå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Lycksele

Besöksadress
Fabriksgatan 12
921 36 Lycksele
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Hemavan

Besöksadress
Älvstigen 2920 66 Hemavan
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail
   


Medlemsinloggning

Information om cookies