Är du sugen på nya erfarenheter?

Vill du jobba som Platschef hos oss i Umeå?

 

Vi är ett lokalägt norrländskt byggbolag med rötterna i Skellefteå men med verksamhet i hela Västerbotten. Nu söker vi en platschef till Contractor bygg i Umeå! Vi bygger med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Vi växer så det knakar vilket är roligt och utvecklande. Vi vill behålla det som är viktigt för oss under vår resa, den familjära stämningen, närheten i alla beslutsled, medarbetarnas höga engagemang, tillit och inte minst det goda kamratskapet.

 

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som platschef hos oss innebär ett omväxlande jobb med stort eget ansvar från början till slutet av våra byggprojekt. Tillsammans med våra engagerade duktiga medarbetare leder du projekten och levererar hög kvalitet i rätt tid till våra nöjda kunder. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på typen av projekt du ansvarar för men arbetet innehåller ansvar för tidsplanering, projektens ekonomi, produktionsledning, personalansvar, samordning med underleverantörer och kundkontakter. Till din hjälp har du tillgång till stödresurser såsom kalkyl, KMA, HR och inköp.

 

Kompetens och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har byggteknisk kompetens och erfarenhet som ledare inom byggentreprenader. Erfarenhet av projektledning är önskvärt. En av de viktigaste uppgifterna är att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som medarbetare. En platschef hos oss skapar motiverade och engagerade team som jobbar mot samma mål. Du är också duktig på att planera, organisera projekt och skapa lönsamma affärer. Du ser möjligheter och gillar problemlösning.

 

Ser vi potential i dig som medarbetare behöver du inte ha alla kunskaper när du börjar hos oss, vi hjälper dig på vägen. För rätt person finns det alltid en plats hos oss oavsett tidigare erfarenhet. Det du behöver visa är din vilja, engagemang och nyfikenhet.

 

 

 

Skicka din ansökan till ledigajobb@contractorbygg.se

 

Vid frågor kontakta Ann Karlberg 010 - 130 78 09

 

 

Lämna CV

 

Du kan också lämna ditt CV till oss direkt via vår webbplats här

Skellefteå

Besöksadress/Fakturaadress
Svedjevägen 1
931 36 Skellefteå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Umeå

Besöksadress
Norra Obbolavägen 99
904 22 Umeå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Lycksele

Besöksadress
Fabriksgatan 12
921 36 Lycksele
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Hemavan

Besöksadress
Älvstigen 2
920 66 Hemavan
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail
  


Medlemsinloggning

Information om cookies