Projektingenjör till Umeå

 

Gillar du utmaningar, utveckling och byggande? 

Vill du jobba som Projektingenjör hos oss?

 

Vi är ett lokalägt norrländskt byggbolag med rötterna i Skellefteå men med verksamhet i hela Västerbotten. Vi bygger med högt engagemang, god kompetens och en stor portion glädje. Vi växer så det knakar vilket är roligt och utvecklande. Vi vill behålla det som är viktigt för oss under vår resa, den familjära stämningen, närheten i alla beslutsled, medarbetarnas höga engagemang, tillit och inte minst det goda kamratskapet. 

 

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör har du en bred och varierande roll då du ingår i våra projekt från tidigt skede till färdigställd byggnad. Du arbetar nära och är ett viktigt stöd till platschef och övrig organisation under hela byggtiden.

 

I rollen ingår bland annat att medverka i upphandling av samarbetspartners, framtagande av budget och kalkyler. Du jobbar också med tids- och kostnadsstyrning, inköp av material mm.

 

Kompetens och personliga egenskaper 

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens. Rollen kräver förståelse för byggprocessens förutsättningar och villkor, grundläggande kunskap om byggproduktion, ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga. Ser vi potential i dig som medarbetare behöver du inte ha alla kunskaper när du börjar hos oss, vi hjälper dig på vägen. För rätt person finns det alltid en plats hos oss oavsett tidigare erfarenhet. Det du behöver visa är din vilja, engagemang och nyfikenhet. 

 

Skicka din ansökan till ledigajobb@contractorbygg.se

Vid frågor kontakta Ann Karlberg 010 - 130 78 09

 

Lämna CV

Du kan också lämna ditt CV till oss direkt via vår webbplats här.

Skellefteå

Besöksadress/Fakturaadress
Svedjevägen 1
931 36 Skellefteå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Umeå

Besöksadress
Norra Obbolavägen 99
904 22 Umeå
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Lycksele

Besöksadress
Fabriksgatan 12
921 36 Lycksele
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail

Hemavan

Besöksadress
Älvstigen 2
920 66 Hemavan
010 - 130 78 00
info@contractorbygg.se
Fakturor per mail
  


Medlemsinloggning

Information om cookies